You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Yrityksestämme

Olemme kuljettaneet tavaroita useiden vuosien ajan yksittäisille yrittäjille, pienille ja keskisuurille yrityksille.

Toimitamme rahdin alkaen 1 kg kaikkialle Eurooppaan ja ympäri maailmaa riippumatta rahdin lastauspisteestä.

Tilauksesta riippumatta toteutamme kuljetuksen ensiaskeleista kokonaisvaltaiseen toimitukseen. Niin sanottuun ”ovesta ovelle”.

Voimme täydentää muiden yrityksien joitakin logistiikan tehtäviä tai ottaa kokonaan vastuun itsellemme ja toteuttaa kaikki logistiikan tehtävätitse.

Myös huolintayritykset hyvällä mielin työskentelevät kanssamme, sillä meidän mahdollisuuksillamme he voivat taata edullisia ehtoja asiakkailleen ja varmistavat sopimuksenmukaisia määräaikoja sekä toimituksen turvallisuuden.

Yrityksen historia

Perustimme ensimmäisen kuljetusyhtiön Fasdeer, joka myöhemmin kasvoi suureksi ryhmäksi, jota yhdistää yksi tavoite.

Kehitymme jatkuvasti, asiakkaat luottavat meihin yhä enemmän, ja vuotuinen kuljetusmäärä vuoteen 1997 mennessä ylittää 10 000 TEU:ta. Seuraavina vuosina Fasdeer kasvattaa tasoaan: enemmän mahdollisuuksia, isommat tilat, parempi asiakaspalvelulaatu, alemmat hinnat tilaajillemme.

Perustamme yrityksemme ensimmäisen oikeussubjektin työskentelemään meriyhteyksien kanssa.

Asiakkaiden tilaukset kasvoivat, ja perustamme toisen oikeussubjektin Turkkiin – toimimme ulkomaisen taloudellisen toiminnan edustajina. Kotimaan kuljetusten lisäksi otimme huolitsijan tehtävät vastaan Turkin satamissa


Fasdeer jatkaa kasvuaan ja paranee joka päivä...

Yrityksemme edut

Meidän kuljetusyrityksemme, joka omaa yli 20-vuotta kokemusta – on teidän paras valintanne erikokoisille ja luonteisille kuljetuksillenne.

Tilauksesta riippumatta toteutamme logistiikkaketjun ensiaskeleista lopulliseen toimitukseen. Niin sanottuun ”ovesta ovelle”.

Muodostamme ja lähetämme asiakkaidemme tavarat vastaanottajille niin osana LTL/LCL- lähetyksen ryhmäkuljetusta kuin täyteen lastattuja ajoneuvoja (FTL/FCL) edullisimmilla ehdoilla.

Ammattitaitoiset työntekijämme huolehtivat tavaroistasi aina, kun lähetät ne. Tarjoamme sinulle täydellisen toimitusprosessin hallinnan. Rahtiasi seurataan joka askeleella. Tarjoamme korkean standardi tasoisen lähetyksen sen koosta riippumatta.

soita meille: + 358 93 157 7090

Noudatamme läpinäkyvyysmenetelmiä, joiden avulla asiakkaamme voivat luottaa palveluumme ja tarjota turvallisen kuljetuksen.